UGRENOVIĆ

Nešto o nama

Kao zvanično registrovana firma UGRENOVIĆ d.o.o. je počela sa radom u proljeće 2010. godine. Projekat, ideje, prijateljstva i uska povezanost sa raznim firmama i visoko pozicioniranim ljudima iz Italije je mnogo starija. Sve prethodno, i velika želja da se našem narodu približe sve bitne stvari za uspijeh, podstaklo nas je do zvanične registracije. Firma je zasnovana na prijateljstvu i iskrenošću, a tako se i odnosimo sa svim našim sadašnjim, a naravno, i budućim saradnicima i poslovnim partnerima.

Kao novootvorena firma brojimo mali broj članova, ali su svi usko povezani i funkcionišu kao jedna familija. To je osnovno načelo i politika firme, da se svi naši članovi osjećaju kao kod svoje kuće. Svaki naš kontakt je iskren i otvoren, a našim saradnicima i poslovnim partnerima nastojimo da prenesemo sve sto bi za njih imalo značaj u njihovom poslu.

Nastojimo da sve novine i bitne stvari, koje su potrebne našim ljudima, približimo i dovedemo na dohvat ruke. Kod nas nema tajni, i svako naše iskustvo rado ćemo prenijeti na druge.

Jako je bitno, i to sa ponosom ističemo, da mi ne radimo sa falsifikatima, kopijama, robom niskog i sumnjivog kvaliteta.

Kao mlada firma nemamo bogat dosije, ali ćemo nastojati da ga obogatimo u vremenu koje je pred nama.

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu