UGRENOVIĆ

Af 96

  • FITOREGULATOR ODMETANJA
  • FORMULACIJA: Tečnost

KARAKTERISTIKE

AF96 je proizvod na bazi naftil-sirćetne kiseline i njenog amida. Ima namijenu da poboljša prinos i kvalitet ploda, naročito primijenljiv na one vrste koje imaju poteškoća u donošenju dobrog prinosa. Proizvod je posebno usmjeren na neke sorte jabuke i kruške. Stimuliše odmetanje ploda i u plodovima regularno oplođenim poboljšava razvoj.

SASTAV

  • NAD (amid naftil-sirćetne kiseline) čisti................................... 3,6 g
  • NAA (naftil-sirćetna kiselina) čisti …....................................... 0,4 g
  • Okvašivač i razblažavajući stabilizator ….................................100,0 g

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE (putem lista)

Vrsta Doza Tretiranje
KRUŠKE 70-150 ml/hl Dovoljna je samo jedna aplikacije koja treba biti izvršena kada je 10-30% cvijeta otvoreno. Ne savjetuje se korištenje proizvoda ako je 100% cvijeta otvoreno i poslije.
JABUKE 75-100 ml/hl

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu