UGRENOVIĆ

RedSkin LG

  • MINERALNO ĐUBRIVO K
  • FORMULACIJA: Tečnost

KARAKTERISTIKE

Đubrivo tečnog kalijuma. Solucija raznih soli kalijuma. RedSkin LG je đubrivo – biostimulator u tečnom stanju na bazi kalijuma, sa svojstvom da unaprijedi boju ploda. RedSkin LG pospješuje ujednačen rast biljke i proizvodnju trofičkih supstanci kod ploda, što znači da aktivira metaboličke funkcije koje stimulišu boju i stvara bolju koncentraciju šećera u plodu. Sredstvo sadrži jednu posebnu selekciju aminokiselina, aktivatora brojnih metaboličkih procesa koji se dešavaju tokom zrenja ploda i nekih polisaharida sposobnih da ubrzaju sve fiziološke aktivnosti biljke i pospješi proizvodnju antocijanina. Ove komponente daju plodu boju i zajedno sa kalijumom zadovoljavaju potrebe u ishrani biljke dozvoljavajući joj bolju proizvodnju i smanjenu prisutnost „nezrelog“ ploda pri berbi.

Djeluje na plod tako što:
  • Poboljšava intenzitet, uniformisanost i rasprostranjenost boje
  • Povećava veličinu i sastav
  • Stimuliše i izjednačuje sazrijevanje i akumulisanje šećera
  • Poboljšava otpornost pri transportu

Osim toga, ne dovodi do preteranog grananja biljke, promoviše bolju diferencijaciju cvijeta, smanjuje brojeve branja i škartiranje plodova jer im ujednačuje zrenje. RedSkin LG ne mijenja sastav ploda i ne utiče na njegovu dugotrajnost skladištenja. Kulture koje su u većoj prednosti pri korištenju RedSkin LG su kulture voća i povrća sa plodom (jabuka, kruška, breskva, nektarina, šljiva, kajsija, trešnja, grožđe, narandža, mandarina, jagoda, paradajz...)

SASTAV

  • Kalijumov oksid (K2O) ..............…................................... 20 g

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE

Vrsta Doza Tretiranje
Voće, Povrće 200-300 ml/hl Početkom dobijanja boje ploda do jedne sedmice prije branja u intervalima takvim da bi se izvršila 4 tretmana.

NAPOMENA

Aplikacija je uglavnom putem lista, ali se može koristiti i putem navodnjavanja.

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu