UGRENOVIĆ

Calcium 44 LG

  • POSEBNI PROIZVOD
  • FORMULACIJA: Tečnost
  • PAKOVANJE:
    • Boce - 12 kom X 1 kg;
    • Kanisteri - 4 kom X 6 ka;

KARAKTERISTIKE

Tečni formulat na bazi kalcijuma aktivnog sa huminskim kiselinama.
Proizvod Calcium 44 LG je u stanju da spriječi i liječi mnogobrojna fiziološka oboljenja nastala zbog nedostatka ovog dementa: gorka pjegavost i jabuke; sasušivanje grozdača kod loze; pucanje ploda kod trešnje; bijelina ploda kod jagode; tamnjenje i nekroziranje ivica lista zelene salate; sasušivanje vrhova kod lubenice; fiziološko sasušivanje dinje (lista i malog ploda); sasušivanje vrha i truljenje (lista i ploda) paprike i patlidžana; "crno srce" i pucanje peršuna i komoraca; truljenje vrha kod paradajza. Dodavanje huminskih i fulvinskih kiselina ovom sredstvu poboljšava kapacitet apsorbcije elementa od strane biljke. U terenu ostaje dug vremenski period bez reagovanja sa fosfatima koji bi u tom slučaju učinili kalcijum neupotrebljivim.

SASTAV

  • Kalcijum (Ca)......................................44
* Kalcijum koji se nalazi u Calcium 44 LG je potpuno rastvorljiv u vodi i u kelaciji sa EDTA

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE (putem lista)

Vrsta Doza Tretiranje
Voćarstvo 50-100 g/hl Pri svakoj aplikaciji je važno dodati 150 ml/hl proizvoda na bazi morskih algi ALGA Special.
Vinogradarstvo 80-100 g/hl
Paradajz, paprika, patlidžan, salata, peršun 50-150 g/hl
Dinja i lubenica 350-400 g/hl
Cvijeće 50-100 g/hl

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE (putem korijena)

Vrsta Doza Tretiranje
1-1,5 kg/1000 m2 Pri svakoj aplikaciji je važno dodati 150 ml/hl proizvoda na bazi morskih algi ALGA Special.pred presađivanja.

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu