UGRENOVIĆ

Magnesium 13 LG

  • ĐUBRIVO NA BAZI SEKONDARNIH ELEMENATA
  • FORMULACIJA: Tečnost

KARAKTERISTIKE

Solucija magnezijum hlorida.
Magnesium 13 LG je formulacija koja sadrži magnezijum za prevenciju i liječenje raznih fiziopatija koje se manifestuju na raznim kulturama zbog nedostatka ovog elementa. U ovom proizvodu element magnezijum je vezan za jedan organski radikal koji osigurava biljci dostupnost elementa i samim tim povećava mu efikasnost.

SASTAV

  • Magnezijum oksid (MgO) ….......................................... 13
*Magnezijum koji se nalazi u Magnesium 13 LG je potpuno rastvorljiv u vodi.

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE (putem lista)

Vrsta Doza Tretiranje
Voće (JABUKA, KRUŠKA, BRESKVA, ŠLJIVA...) 300-450 g/hl Minimalne doze se odnose na preventivna tretiranja,a maksimalne na tretmane liječenja.
Povrće 300-400 g/hl
Vinograd, agrumi, masline 300-450 g/hl
Žitarice (KUKURUZ, RIŽA, JEČAM, PŠENICA...) 400-500 g/hl
Industrijske kulture (KROMPIR, PARADAJZ, ŠEĆERNA REPICA, GRAŠAK, SUNCOKRET...) 300-450 g/hl

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu