UGRENOVIĆ

Magnesium Solfato LG

  • ĐUBRIVO NA BAZI SEKUNDARNIH ELEMENATA
  • FORMULACIJA: Prah

KARAKTERISTIKE

Magnesio Solfato LG je formulacija koja sadrži magnezijum vrhunske čistoće i rastvorljivosti, a nalazi upotrebu kako u lisnoj aplikaciji tako i u prihrani putem navodnjavajućeg sistema. Magnesio Solfato LG je namijenjen za sprečavanje i liječenje raznih fiziopatija koje se manifestuju na raznim kulturama sa manjkom ili limitiranim raspolaganjem elementa magnezijum. Ovaj proizvod brzo uspostavlja boju vegetacije stimulišući sintezu hlorofila.

SASTAV

  • Magnezijum oksid (MgO) ….................................... 16
*Magnezijum koji se nalazi u Magnesio Solfato LG je potpuno rastvorljiv u vodi.

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE (putem lista)

Vrsta Doza Tretiranje
Kulture na otvorenom 0,3-0,5 kg/hl Minimalne doze se odnose na preventivne tretmane, a maksimalne na tretmane liječenja.
Zaštićene kulture (mreže, plastenici...) 0,2 kg/hl

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE (putem korijena)

Vrsta Doza Tretiranje
Voće 30-60 kg/hl Minimalne doze se odnose na preventivne tretmane, a maksimalne na tretmane liječenja.
Vinograd 100-200 kg/hl
DINJA 5-7,5 kg/1000m3

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu