UGRENOVIĆ

Germon L

  • FITOREGULATOR ZA IZBIJANJE KORJENA
  • FORMULACIJA: Tečnost

KARAKTERISTIKE

Germon L je tečni regulator rasta biljaka koji se, zahvaljujući vrsti i koncentraciji aktivne materije, pokazao dobrim na većini drvenastih reznica kako bi se postigao bolji razvoj korijena. Zahvaljujući svojoj tečnoj formulaciji pokazalo se da je najprikladniji za profesionalnu upotrebu. Posebno je proučavan za drvenaste reznice i posebno za reznice vinove loze.


SASTAV

  • Derivat amida iz NAA (naftil-sirćetna kiselina) čisti............... 0,66 g

NAČIN UPOTREBE

Vrsta Doza Tretiranje
Drvenaste reznice, reznice vinove loze 20 ml/l Potopiti reznicu na oko 2 cm u rastvor i držati oko 30 minuta. Reznice isprati vodom, nakon tretmana, i posaditi ih što je prije moguće. Nemojte koristiti rastvor više od jednog puta.

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu