UGRENOVIĆ

Algi MAG

  • ĐUBRIVA NA BAZI SPOREDNIH ELEMENATA
  • FORMULACIJA: Tečnost
  • PAKOVANJE:
    • Boce - 12 kom X 1,26 kg (1 lit);
    • Kanisteri - 4 kom. X 6,3 kg (5 lit.); 12,6 kg (10 lit);

KARAKTERISTIKE

Solucija hlorida i magnezija.
AlgiMAG je formulat sastavljen od magnezìjuma, koji je zbog postojanja morske alge vrste Laminaria posebno namijenjen za spriječavanje i liječenje mnogobrojnih organskih oboljenja nastalih od nedostatka ili nedostupnosti ovog dementa. Posebnost ovog proizvoda se sastoji u visokoj sposobnosti alginata (soli iz algi) koji služe za bolje provođenje i transport hranljivih sastojaka unutar lista, vitamina i oligosaharida (za povećanje otpornosti na stres spoljašnjih i fìzioloških) i mikroelemenata.

SASTAV

  • Magnezijum oksid (MgO).................................13
*Magnezijum koji se sadrži u AlgiMAG je potpuno rastvorljiv u vodi.

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE

Vrsta Doza Tretiranje
Vinogradarstvo 5-10 l/ha Ponoviti po potrebi.
Voće, masline, agrumi povrće i druge kulture 3-5 l/ha

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu