UGRENOVIĆ

Germon - za zeljaste biljke

  • FITOREGULATOR ZA IZBIJANJE KORJENA
  • FORMULACIJA: Prah

KARAKTERISTIKE

Germon okorjenjavajući prah sadrži aktivnu materiju koja se po svojoj prirodi i koncentraciji već pokazala efikasna na većem broju pelcera, stimulišući i pospiješujući obilno i jednolično izbijanje korjena. Zbog njegove formulacije u prahu, Germon se pokazao veoma praktičan kako u profesionalnoj upotrebi tako i u hobistici. Postoje dva tipa: Germon okorjenjavajući prah za DRVENASTE PELCERE koji je studiran baš s namjerom za drvenaste i poludrvenaste pelcere, i Germon okorjenjavajući prah za ZELJASTE PELCERE namijenjen za zeljaste pelcere.

SASTAV

  • Derivat amida iz NAA (naftil-sirćetna kiselina) čisti............... 0,5 g
  • Aktivator podržavajući........................................................ 100,0 g

NAČIN UPOTREBE

Umočiti u prah oko 2 cm donjeg dijela pelcera, koji je prije lagano okvašen da bi se omogućilo bolje prijanjanje praha. Eliminisati eventualni višak i sistemisati pelcere na uobičajen način u gredice gdje će se dalje razvijati, pazeći da se ne otrese aplikovani prah.

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu