UGRENOVIĆ

Stimolante 66f

  • FITOREGULATOR STIMULATOR
  • FORMULACIJA: Tečnost

KARAKTERISTIKE

Proizvod je biljni stimulans na bazi naftil-sirćetne kiseline i posebnih ekstrakata biljnih aktivatora metaboličkih funkcija sa spsobnošću da ubrza razvoj biljke i poboljšanje nekarakteristike u kvalitetu i količini prinosa. Pomaže između ostalog u prevazilaženju faze stresa i fiziološke stagnacije biljke prouzrokovane proljetnim mrazom i ledom, tretiranjem herbicidima i pesticidima generalno i preteranom potrebom za vodom.

SASTAV

  • Vegetalni ekstrakti, vitamini iz grupe B........................3,09g
  • NAA (naftil-1-sirćetna kiselina) čisti.............................0,01g
  • Izjednačena kombinacija mikroelemenata....................0,11g
  • Aditivi.......................................................................100,00g

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE (putem lista)

Vrsta Doza Tretiranje
Sjeme,pelceri mlade biljke, rasadnici, voćnjaci, vinogradi, cvijećnjaci... 20 ml/hl ili 300 ml/ha (jednako 1 ml/51 ili 5 kapi/11 vode) Stimolante 66f je pogodan za mješanje sa svim proizvodima i zbog toga olakšava transport unutar biljke.

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu