UGRENOVIĆ

Geramid-Neu

  • FITOREGULATOR PRORJEĐIVAČ
  • FORMULACIJA: Tečnost

KARAKTERISTIKE

Geramid-Neu je proizvod na bazi amida naftil-sirćetne kiseline, koji ima za cilj osloboditi stablo od prekomjerenog broja plodova, što omogućava bolji rast preostalih plodova, poboljšavajući njihov kvalitet.


SASTAV

  • NAD (amid naftil-sirćetna kiselina) čisti......................... 4,0 g

NAČIN UPOTREBE

Vrsta Doza Tretiranje
(Putem lista) JABUKA:
- Golden Delicous, Morgendurf
- Jonagold, Winesap, Elstar
- Jonathan, Grany Smith
- Grupa Gala
- Idared

150-200 ml/hl
120-170 ml/hl
100-130 ml/hl
75-120 ml/hl
75-100 ml/hl
Dovoljna je samo jedan aplikacija koja se vrši po završetku cvjetanja. Doze se odnose na prosjek potrošnje vode od 15 hl/ha
KRUŠKA, ŠLJIVA, KAJSIJA, MARELICA 100-200 ml/hl Jedan tretman u periodu od opadanja latica pa sve do dvije sedmice poslije. Doze se odnose na prosjek potrošnje vode 10-12 hl/ha
TREŠNJA 150-200 ml/hl Da bi se izbjeglo opadanje u maju, izvršiti jedan tretman kada je oko 75% latica otpalo.

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu