UGRENOVIĆ

Amiwuchs

  • SPECIJAL NA BAZI AMINOKISELINA
  • FORMULACIJA: Tečnost

KARAKTERISTIKE

Kompleks aminokiselina.
Amiwuchs je proizvod namijenjen za upotrebu putem lista ili korijena, visoke koncentracije i brzog djelovanja, na bazi slobodnih aminokiselina, peptida, peptona i polipeptida dobijenih hidrolizom. Karakterističan je kompletnim i izbalansiranim diagramom aminokiselina. Supstance koje se sadrže u proizvodu brzo se apsorbuju i transportuju zbog čega biljka reaguje praktično istovremeno. Amiwuchs poboljšava kvalitet i količinu prinosa, kako u boljem i efikasnijem odmetanju ploda tako i u njegovoj veličini. Osim toga utiče na ubrzanje sazrijevanja ploda. Proizvod daje veću bujnost i grananje kulturama koje to mogu i pomaže u lakšem pevazilaženju stresa od spoljnih uticaja, iznad svega onih koje zavise od nepovoljnih klimatskih uslova. U presađivanju djeluje na brzi oporavak biljke. Amiwuchs može biti korišten tokom čitavog vegetativnog razvoja biljke, posebno u presađivanju, pred cvijetanja i tokom razvoja ploda.

SASTAV

  • Kompleks aminokiselina konstìtuisan od mješavine slobodnih aminokiselina, peptida, peptona i polipeptida.................24

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE (putem lista)

Vrsta Doza Tretiranje
Voće i agrumi 80-120 ml/hl Izvršiti 3-5 aplikacija u razmaku od 10-15 dana.
Povrće 80-100 ml/hl
Povrće u plastenicima 40-80 ml/hl

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE (putem korijena)

Vrsta Doza Tretiranje
Povrće 700-1000 ml/1000m2 Izvršiti 3-5 aplikacija u razmaku od 10-15 dana.
Povrće u plastenicima 600-800 ml/1000m2

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu