UGRENOVIĆ

Dropstop

  • Neutralni proizvod za redukovanje kondenzacije u zatvorenim uzgojnim prostorima.
  • FORMULACIJA: Tečnost

KARAKTERISTIKE

Kondenzacija vlažnosti u ambijentima na unutrašnjoj površini plastenika čini prepreku u penetraciji (probijanju) svjetlosti ka unutrašnjosti zatvorenog prostora. Kapljice kondenzacije imaju nepoželjan efekat na kulture: neregularno širenje prirodne svjetlosti, „efekt sočiva“, okapavanje vode koja se kondenzovala dovodi često do nelagodnosti za radnike. Sa svojom hidrofilnom sposobnosti, Dropstop na unutrašnjoj površini čini jedan prozračni sloj, glatak i homogen koji izbjegava okapavanje.

SASTAV

  • Gel

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE

Vrsta Doza Tretiranje
1 litra u 40 - 70 litara vode Dovoljno za tretiranje oko 400 -700 m².

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu