UGRENOVIĆ

Serra Transpar

  • Providnost bez toplote

KARAKTERISTIKE

Transpar je proizvod u formi tečnog gela koji se razlaže sa vodom i formira jedan homogeni i providni sloj na plasteniku. Transpar omogućava pravilniji rast biljke jer dozvoljava propuštanje aktivne fotosintetičke radijacije ali odbija efikasno infracrvene zrake i pri sunčanim danima toplota unutar plastenika se smanjuje za 10-ak stepeni celzijusa. Zbog ovog motiva biljke unutar plastenika zaštićenog sa ovim proizvodom Transpar imaju kompaktniji izgled u odnosu na biljke koje su zastićene sa obićnim zasjenivačima. Transpar se može se koristiti na svim vrstama pokrivanja: staklo, polikarbonat, plastika itd. Otporan je na kišu i ima efikasnu zažtitu više mjeseci. Dovoljna je samo jedna aplikacija na početku sezone. Transpar je bez mirisa, nije opasan za korištenje, ne sadrži otrovne supstance, bio je raygradiv i može se koristiti u biološkoj proizvodnji.

SASTAV

  • Tečni gel

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE

Transpar se nanosi na suvu i čistu podlogu. Sa kantom od 15 kg. tretira se 350 m² površine (razblaživanje 1:3). Transpar 1kg/ 2-4 kg. vode Visoka razgradnja proizvoda omogućava homogenu distribuciju proizvoda sa ostvarenjem regularnog zaštićenog sloja, bez grudvica i pukotina pri bilo kojoj razgradnji i debljini sloja. Predlaže se jedna aplikacija na početku sunčane sezone. U slučaju potrebe, Transpar može biti eleminisan, jednostavno u svakom momentu koristeći proizvod TopClear.

Lgobbi

L.Gobbi radi već pedeset godina u Italiji i s vremenom je stekao vodeći položaj u branši područja svog djelovanja, a to su: uticaj na rast biljaka, regulatora, mikroelementi, organskih uređaja i drugih proizvoda za poljoprivrednu industriju. Za prodaju svojih proizvoda, L.Gobbi se služi rasprostranjenom mrežom koja se sastoji od visoko kvalifikovanih i dinamičnih prodavača koji pokrivaju cijelu teritoriju Italije i šire.

Posjeti stranicu

Helios group

Helios Grupa je kompleks više od 40 različitih kompanija, koje donose jedinstveno iskustvo, tradiciju i neprocjenjivo znanje za vašu porodicu. Na čvrsto postavljenom temelju izgradili su perspektivnu podlogu za brz i stabilan rast, te međusobni odnos s okolinom.

Posjeti stranicu